Hirdetés

jatek-webbolt.lap.hu / Készségfejlesztő játék

Készségfejlesztő játék

CSATLAKOZZON ÖN IS A TUDATOS SZÜLŐ programhoz!

Aflux Hungary Kft. ThinkFun, Gigamic gondolkodtató gyerekjátékok tárháza.

Kreativitást, egyensúlyérzéket, állóképességet fejlesztő eszközök

Kovács Józsefné e.v. , Dombóvár - Játékok kicsiknek Óvodásoknak Kisiskolásoknak Kézműves anyagok Egyéb

Óvodai eszközök - Digitális Tananyag Kft. - ahol fejlesztő játék termékek közül választhat rendkívül kedvező áron. Szókincsfejlesztés, hallás és memória fejlesztő játék kínálat, minden ami az ovis játék gyűjtemény elengedhetetlen kelléke. A fejlesztő játék leírása mellett további képeket tekinthet meg, ha ellátogat óvodai játék online áruházunk honlapjára, ezen kívül további információt tudhat meg ovis játék termé

Okostojás Kft. - Az üzletünkben megtalálhatóak az új generáció játékai és a hagyományosnak tekinthető fajátékok is. Forgalmazzuk többek között a CLICS, Zoob, Geomag építőjátékokat, a Thinkfun, Smart Games, Gigamic, Selecta, Orchard, Quercetti készségfejlesztő és társasjátékait, valamint fajátékokat széles választékban. Megvásárolhatóak az üzletünkben a Tudatos Szülő könyvei illetve a LÜK és LOGICO fejlesztőrendsz

Ekupon Kft. A legjobb logikai, fejlesztő játékok gyerekeknek 3-12 éves korig

GRADUÁL BT.

NUNU oktató, fejlesztő játékok webáruháza

Libro y Vino Kft. - Molymi webáruház ahol számos fejlesztő játék és egyéb kreatív termék található kicsiknek. Kirakók, társasjátékok, kártyajátékok és sok sok minden egyéb, hogy a kicsik számára a tanulás kellemes időtöltés és vidám percek sora legyen. Fiúk és lányok egyaránt örülni fognak az áruházból beszerzett játékoknak és kiélhetik a kreativitásukat. A Molymi webáruház a kicsik fejlődésére helyezte a hangsúlyt.

- a gyermekjátékok tárháza - Tactic Kft - A Maxijáték webáruházban több mint 10.000 gyermekjáték közt válogathatnak az érdeklődők. Kedves vásárlóink fejlesztő, logikai, pszichomotorikus és még számos gyermekjátékfajta közül választhatnak. Egyes termékeket ingyenes házhozszállítással kínálunk. Vásároljon egyenesen a forgalmazótól biztos forrásból, vásároljon 2 év garanciával.

Kézség-, képességfejlesztés felsőfokon - - A gondolkodtató játékok boltja

Cégünk, a LaFonte 5. Bt. 1997 őszén alakult. Fennállásunk óta fontosnak tartjuk a vevőorientált kiszolgálást, melynek sikeres voltát, létjogosultságát jól bizonyítja egyre szélesedő, valamennyi megyét érintő ügyfélkörünk is.Választékunk kialakítása során mind az intézmények, mind a magánszemélyek igényeit szem előtt tartottuk.Termékeink nagyrészt saját importból származnak és a vonatkozó EU-s szabványoknak megfelelnek.

Katica Kft. - Nathan, Diset, Mercurius, Orchard fejlesztőeszközök és játékok forgalmazója. Gyermekjátékok, fajátékok, fejlesztő játékok, termékek waldorf iskoláknak, óvodáknak

Pető-Fa Kereskedelmi és Asztalosipari Kft. 2071 Páty, Töki út 62. - Minőségi, gondosan válogatott játékok kicsiknek és nagyoknak

tartalmas játékok tárháza

Készítsd magad játékok, gyermekek és szülők együtt

Mert játszani jó! Mert az Ő mosolyuk mindennél fontosabb! Mert a boldogságához hozzátartoznak kedvenc játékai is! Mert a tanulás, az élet tanulása valahol itt kezdődik. Mert az Ön gyermekét ért egész napi impulzusok itt a játék közben kerülnek végső, megfelelő helyükre! Mert a játékok világában Ő az úr, és ez fontos egészséges fejlődéséhez! Mert mindehhez értékes, tartós, megfelelő játékértékkel rendelkező játékokra van szüksége! Termékeink között ilyeneket talál!

Kreatív Puzzle Webáruház - Ördöglakatok, fejtörők, logikai társasjátékok, kreatív építőjátékok

Kócoska Mesebolt Kft., Veszprém - Különleges, fejlesztő, minőségi online webáruház és játékbolt Veszprémben. Széles áruválaszték, házhoz szállítás akár 1 nap alatt, 15 000 Ft felett ingyenes kiszállítás. Egyedülálló fejlesztő és kreatív játékkínálat, gyerekkönyvek, dekorációs termékek, diafilmek, apróságok. Tökéletes választás karácsonyra, szülinapra, névnapra, és minden más alkalomra.

Gen-Soft Bt. Ballószög - Játékok birodalma webáruház

Kreatív - készségfejlesztő gyermekjátékok - Az ovisjátékok specialistája

Készségek szerinti csoportosítással!

Sok-sok fejlesztőeszköz tantárgyakra bontva

XI. Villányi út 48. - A feladat úgy felépíteni a pályát, hogy a golyók zavartalanul guruljanak végig, függetlenül attól, hogy gyors vagy lassú, kanyarokkal telitűzdelt, vagy ugratók sora követi egymást. Ha a golyó a lejtőelemeken túl sok lendületet gyűjt, a kanyarban kiugrik, ha kevés a lendülete, nem éri el a pálya végét. Az elemek számtalan variációt tesznek lehetővé, csak az építő fantáziáján, ügyességén múlik az eredmény. Megunhatatlan, mivel számtalan variációjú...

Fejlesző játékok webáruháza

Discovery webáruház, ahol a játék és a tanulás partnerek

Anix Bt. - Bébi és gyermek készségfejlesztő játékok

InternetMarket Webshop design

Az oktatásban felhasznált, az oktatás célját elősegítő eszközök. Az oktatás számos területén általános és speciális megoldások.

Fejlesztő játékok bemutatása készségek szerint

Játékarzenál Kft., Bp. XVIII. Crayola, Haba, Gowi, Nathan, Diset, Teifoc termékek nagy választékban

Eco Gift Hungary Kft. - Webáruházunk kizárólag környezetbarát termékeket forgalmaz. Játék kategóriánkban különleges készségfejlesztő játékokat találhat a vásárló, amit más boltokban nem kaphat. Kirakóink, bábkészítőink, újrahasznosított papírból készültek, míg a rajzeszközeink mind teljesen természetes alapanyagúak, nem tartalmaznak gyermekre ártalmas anyagokat!

Bambino Babafutár Kft. - A Fejlesztő Játékbolt online áruházban minőségi fejlesztő játékokat forgalmazunk. Termékeink között megtalálhatóak beltéri, ill. kültéri játékok, fejlesztő hangszerek, fejlesztő babajátékok, szerepjáték bútorok, mozgásfejlesztők: gyermekjárművek, hinták; építő játékok, rajzeszközök, bábok, paravánok, valamint fejlesztő sporteszközök is. Alkalmasak lehetnek: magánszemélyeknek, ill. intézményeknek.

Tar László e.v. - A Kreatív Játék Áruház célja olyan kiváló minőségű játékok forgalmazása, melyek nem csak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a gyermekek kézügyességét, kreativitását és a logikus gondolkodás felé fordítják őket. Az áruház kínálatában különféle készségek fejlesztésére alkalmas kül- és beltéri, társas és egyéni játékok, sport és mozgásfejlesztő eszközök, játékok is megtalálhatók.

A Mackórendelő webáruházban gyógytorna feladatsorokat és könyveket forgalmazunk 0-14 éves gyereknek. Megtalálható a babacsípőtorna, a lúdtalp,gerinc.... gyakorlatsorok. A mozgásfejlesztő játékok babáknak gyermeknek, különböző gyógytornákhoz ajánlottak. A webáruházban gyógytornászok által fejlesztett termékek is megtalálhatóak. Mackógyógytorna babapárna, supinációs háztető, ékalakú párna...stb

Kézügyességet, kommunikációt, koncentrációt és memóriát fejlesztő játékok webáruháza Óbudán Csillaghegyen. A SmartCo Kft több mit öt éve foglalkozik készségfejlesztő játékok forgalmazásával. Több mint 10 óvodába szállítunk be rendszeresen részt veszünk iskolai rendezvényeken és gyerekjátékokat bemutató kiállításon.

HirdetésGyerekdal.hu - gyeredalok szövege, videó, kotta, akkordok
Meghatározás:

Azokat a weboldalakat gyűjtöm ide, ahol (nagyrészt) játékokat lehet venni , többfélét, webes megrendeléssel. Az épületekben levő játékboltokkal a játékbolt lap foglalkozik.

Azokat a weboldalakat gyűjtöm ide, ahol (nagyrészt) játékokat lehet venni , többfélét, webes megrendeléssel. Az épületekben levő játékboltokkal a játékbolt lap foglalkozik.

Szponzorált hirdetések

Lap.hu ajánlja!

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Készségfejlesztő játék
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés